Deling og tillatelser

Du kan dele Notion-sidene dine med klienter, Teamkollegaer, samarbeidspartnere eller internett! Her går vi gjennom hvordan du deler innhold og jobber med andre i Notion.

Populære emner

Se alle
 
Innstillinger for deling og tilgang

Hjelpedokument

Innstillinger for deling og tilgang

 
Administrer medlemmer og gjester

Hjelpedokument

Administrer medlemmer og gjester

 
Påminnelser

Hjelpedokument

Påminnelser

 
Introduksjon til teamområder

Hjelpedokument

Introduksjon til teamområder

 
Kommentarer, omtaler og reaksjoner

Hjelpedokument

Kommentarer, omtaler og reaksjoner

 
Opprett og administrer grupper

Hjelpedokument

Opprett og administrer grupper

Populære veiledninger

Se alle

Vanlige spørsmål

Hvorfor ble en person jeg inviterte som gjest lagt til som medlem i stedet?

Hvis du deler innhold med noen som bruker et av e-postdomenene til organisasjonen din, legger Notion vedkommende til som betalende medlem, ikke som gjest. Personer med e-postadresser på disse domenene regnes som en del av teamet ditt, så de blir med som medlemmer. Dette er slik det skal være, og grensen for antall gjester i abonnementet påvirker ikke dette.

Gjester er ment for personer utenfor organisasjonen, som oppdragstakere eller kunder. For å legge til noen som gjest må du dele innholdet med en e-postadresse som ikke tilhører et av organisasjonens domener.

Domenene til organisasjonen din omfatter tillatte e-postdomener, e-postdomener som samsvarer med domenet til eieren av arbeidsområdet, og verifiserte domener for arbeidsområdet.

Hva er forskjellen på å dele Notion-siden min med hvem som helst på nettet via en lenke, og å dele Notion-siden min som et Notion-nettsted?

  • Hvis du vil samarbeide med en klient om et forslag, kan det være lurt å bruke en offentlig Del-lenke.

  • Hvis du vil dele informasjon om dine siste reiser, kan du publisere Notion-siden din som et Notion-nettsted. Dette gjør at du kan slå på Søkemotorindeksering for å nå et bredere publikum, tilpasse utseendet på siden din, og mer.

Eksporterknappen min mangler, den vises ikke i noen menyer.

Du kan ha aktivert innstillingen Deaktiver eksport i fanen Sikkerhet under Innstillinger i sidestolpen til venstre. Du må være administrator i arbeidsområdet og bruke skrivebordsversjonen for å endre dette.

Kan jeg begrense tilgang til ulike deler av en database? Kan jeg sørge for at noen personer kan se enkelte databasesider, men ikke andre?

Du kan tildele spesifikk Tilgang til personer som er tagget i en person-egenskap eller i en Opprettet av-egenskap i databasen din. Finn ut mer om tilgang på databaseside-nivå her →

Har du fortsatt flere spørsmål? Send melding til kundestøtte