Deling og tilladelser

Du kan dele dine Notion-sider med klienter, teammedlemmer, samarbejdspartnere eller internettet! Her gennemgår vi, hvordan du deler indhold og arbejder sammen med andre i Notion.

Populære emner

Se alle
 
Indstillinger for deling og tilladelser

Hjælpedokument

Indstillinger for deling og tilladelser

 
Administrer medlemmer og gæster

Hjælpedokument

Administrer medlemmer og gæster

 
Påmindelser

Hjælpedokument

Påmindelser

 
Introduktion til Teamområder

Hjælpedokument

Introduktion til Teamområder

 
Kommentar, omtaler og reaktioner

Hjælpedokument

Kommentar, omtaler og reaktioner

 
Opret og administrer grupper

Hjælpedokument

Opret og administrer grupper

Populære vejledninger

Se alle

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvorfor blev en person jeg inviterede som gæst, tilføjet som medlem i stedet?

Hvis du deler indhold med en person der bruger et af din organisations e-maildomæner, tilføjer Notion vedkommende som betalende medlem, ikke som gæst. Personer med e-mailadresser på din organisations domæner regnes som en del af dit team, så de bliver medlemmer. Det er helt normalt og påvirkes ikke af gæstegrænsen for dit abonnement.

Gæster er beregnet til personer uden for din organisation, såsom eksterne konsulenter eller kunder. For at tilføje en person som gæst skal du dele indhold med en e-mailadresse der ikke hører til et af din organisations domæner.

Din organisations domæner omfatter et tilladt e-maildomæne, et e-maildomæne der matcher arbejdsområdets ejers domæne, eller et af dit arbejdsområdes verificerede domæner.

Hvad er forskellen på at dele min Notion-side med alle på internettet via /link og at dele min Notion-side som et Notion Websted?

  • Hvis du vil samarbejde med en kunde om et forslag, vil du måske bruge et offentligt /link.

  • Hvis du vil dele noget om dine seneste rejser, kan du udgive din Notion-side som et Notion Websted. Dette giver dig mulighed for at aktivere Søgemaskineindeksering for at nå ud til et bredere publikum, tilpasse udseendet af din side og meget mere.

Min Eksporter-knap mangler, den vises ikke i nogen menuer.

Du har muligvis indstillingen Deaktiver eksport aktiveret under Sikkerhed-fanen i Indstillinger i venstre sidemenu. Du skal være administrator i dit arbejdsområde og bruge en computer for at ændre dette.

Kan jeg begrænse adgang til forskellige dele af en database? Kan jeg gøre det sådan, at nogle personer kan se bestemte databasesider, men ikke andre?

Du kan tildele specifikke tilladelser til personer, der er tagget i en person-egenskab eller en oprettet af-egenskab i din database. Læs mere om adgang på databasesideniveau her →

Har du stadig spørgsmål? Skriv til support