Ofte stilte spørsmål (FAQ) om Notion KI LEAP

I dette hjelpedokumentet

Lær hva Notion KI LEAP-programmet er, hvordan dataen i arbeidsområdet ditt brukes, og hvordan du blir med eller reserverer deg.


Se for deg at du er den nye daglige lederen på en restaurant, og du ønsker å tiltrekke deg nye kunder. Ved å spise på restauranten, bli kjent med de ansatte og studere menyen, vil du bli bedre i rollen din. Vi ønsker at Notion KI skal fungere på samme måte. Hos Notion mener vi at KI bør være mer enn bare et interessant leketøy – det bør være et genuint nyttig verktøy for det daglige arbeidet ditt.

LEAP (Learning and Early Access Program) gjør Notion KI mer nyttig ved å eksponere modellene våre for virkelige data, bruksområder og problemer. Som takk for at du deltar, får du med LEAP prioritet når det gjelder fremtidige KI-forbedringer og funksjoner.

Hvordan hjelper dataene mine Notion?

Vårt globale fellesskap finner stadig nye måter å bruke Notion på, fra enkle notater til kompleks prosjektplanlegging. Ved å observere og forstå disse bruksområdene, kan Notion KI-teamet bruke dette innholdet til å identifisere forbedringsområder og forstå hva vi gjør bra og hva vi ikke gjør fullt så bra. Teamet vårt bruker kontinuerlig denne informasjonen til å forbedre egenskapene til modellene våre for å gjøre Notion KI enda mer nyttig og effektiv for brukerne våre.

Hvordan ser dette ut i praksis?

Vi vil beholde data fra dette arbeidsområdet for å dele dem med Notion, og bruke dem til å forbedre og evaluere KI-modellene våre. Eksempler inkluderer å sikre at assistenten utfører riktige handlinger som svar på en brukerforespørsel, feilsøking i tilfeller der Notion KI ikke kan svare, og finne ut hvilke funksjoner som bør legges til videre.

Hvordan kan jeg bli med i Early Access-programmet?

Eiere og administratorer av arbeidsområdet må tillate at data fra hele arbeidsområdet deles med Notion.

  1. Gå til Innstillinger i sidestolpen.

  2. Under Arbeidsområde, velg General.

  3. Slå på Del data for å forbedre Notion KI.

Hvordan reserverer jeg meg mot deling av dataene mine?

Du kan når som helst reservere deg mot å dele data fra arbeidsområdet ditt med Notion. Slik gjør du det:

  1. Gå til Innstillinger i sidestolpen.

  2. Under Arbeidsområde, velg General.

  3. Slå av Del data for å forbedre Notion KI.

Etter dette vil ingen nye data fra arbeidsområdet ditt bli lagret.

  1. Hvem kan delta i Early Access-programmet?
    Dette programmet er Limited til et utvalg deltakere som representerer ulike typer Notion-brukere. Vi vil utvide programmet etter hvert som behovet øker.

  2. Er dette programmet på bruker- eller arbeidsområdenivå?
    Dette programmet vil være på arbeidsområdenivå, så det er arbeidsområdets Eier eller administrator som må godkjenne programmet, og de vil ha muligheten til å slå på eller av denne innstillingen.

  3. Hvordan brukes dataene mine i Early Access-programmet?
    Dataene fra arbeidsområdet ditt og interaksjoner med KI vil gjøre det mulig for teamet vårt å vurdere ulike bruksområder og tilby nye kapabiliteter for Notion KI.

    Notion tar sikkerheten og personvernet ditt på alvor. I tillegg til vår eksisterende infrastruktur for sikkerhet og personvern, vil vi ta skritt for å anonymisere dataene dine og fjerne sensitiv informasjon. Vi vil deretter bruke dette til å evaluere modellene våre for å gi mer nøyaktige svar og forbedre våre kapabiliteter.


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?